Fithalle logo

Wat is EMS TRAINING of Electronic Fitness?

Verschillende electronic fitness programma's

Maak kennis met EMS training / electronic fitness bij Fit Halle en ontdek de verschillende programma’s.

EMS Logo
Afslanken met EMS

Afslanken

U ondergaat een diepgaande training en verzorging voor de huid op alle zones met veel vetweefsel, zonder dat u zware gewichten hoeft te tillen, en met snel waarneembare resultaten. De directe focus op de spieren zorgt ervoor dat uw gewrichten volledig worden ontzien.

oplossing Cellulitis

Anti-cellulite

Electronic fitness pakt cellulitis effectief aan. Het verbetert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam en zorgt voor een optimale reiniging. Resultaten zijn vaak al zichtbaar na slechts enkele sessies!

EMS training na zwangerschap

After baby

Niet alleen versterkt u de dieper gelegen, verzwakte buik- en bekkenbodemspieren, maar tevens het bindweefsel. Omdat de productie van collageen en elastine wordt bevorderd, zal uw huid tevens strakker worden. Dit is van essentieel belang na een periode van negen maanden waarin deze structuren intensief belast zijn!

EMS training voor ouderen

Bewegen voor 60+

Naarmate u ouder wordt, neemt de spiermassa af, wat op termijn kan leiden tot moeite met opstaan uit een stoel, het tillen van zware objecten, of sneller uitgeput raken tijdens een bezoek van uw kleinkinderen. Met electronic fitness kunt u zich niet langer verschuilen achter uw leeftijd; het is tijd om actief te worden!

EMS training tegen rug en nekpijn

Rug, nek, schouders

Electronic fitness biedt een oplossing voor lage rugpijn, nek- en schouderklachten, en pijn die voortkomt uit verzwakte of overbelaste spieren. De EMS-impulsen die via het gespecialiseerde vest naar uw lichaam worden gezonden, leiden tot spiercontracties.

EMS training voor figuurcorrectie

Figuurcorrectie

Het EMS totaalprogramma voor figuurcorrectie stimuleert uw metabolisme, zorgt voor calorieverbranding, verbetert de stevigheid van uw huid en bouwt uw spierkracht op. In tegenstelling tot een standaard training waarbij maar 30% van uw spiervezels wordt geactiveerd, bereikt E-Fit meer dan 90% activering Het eindresultaat is een steviger, slanker lichaam zonder cellulitis.

Train thuis en wanneer u maar wilt

Bij Fit Halle kan je eveneens een privé EMS-systeem aankopen, de Easy Motion Skin Private.

Easy Motion Skin Privé is een revolutionair product dat EMS-training naar een hoger niveau brengt. In het verleden werd er gewerkt met dikke kabels en elektrische pads die bevochtigd moesten worden, daarnaast kon het trainen alleen maar onder begeleiding en in een speciale studio. Vanaf nu is dat verleden tijd! Train waar en wanneer je maar wilt!

Easy motion Private Skin is het eerste echte particuliere EMS-systeem op de markt. Een virtuele trainer begeleidt u, net als een persoonlijke coach, door het trainingsprogramma. Vanaf nu kan thuis trainen net zo effectief zijn als in een studio.

Eindelijk is er een stabiel, draadloos EMS-systeem. Geen kabels meer die uw training belemmeren maar ultieme vrijheid. Met Easy Motion Skin traint u zonder enige beperking!

De droge revolutie

Verschillende electronic fitness programma's

Bij Fit Halle kan je eveneens een privé EMS-systeem aankopen, de Easy Motion Skin Private.

Veelgestelde vragen over electronic fitness

Een EMS-training bij FIT HALLE zal steeds aangepast zijn aan het niveau van de persoon die de training komt volgen. Vooraf zal dit tijdens het intake gesprek en proefsessie uitvoerig besproken worden. Het is ook mogelijk om te starten met een passievere training m.b.v. de andullatiemethode. Meer info hieromtrent kan je hier vinden.

Bij Fit Halle gaat iedere EMS-trainingsessie door met individuele begeleiding. Karen zal je begeleiden gedurende de volledige training. 

We werken steeds op afspraak voor de verschillende type trainingen en behandelingen. Op maandag, dinsdag en donderdag is het mogelijk om een afspraak te maken tussen 9u en 19u30. Op woensdag tussen 9u en 14u en op vrijdag tot 17u. Graag een afspraak inplannen, neem contact met ons op.

Bij Fit Halle gebruiken we onder andere de nieuwste trainingspakken van Easy Motion Skin. Deze revolutionaire pakken bevatten elektroden die niet meer nat moeten gemaakt worden. Het pak vooraf nat maken is dus niet meer nodig! Dit maakt trainen bij Fit Halle nog aangenamer.